Malgrat la pandèmia, malgrat la crisi econòmica, arriben un any més els Premis ADMIRAL a l’Esport Espanyol. Per tercer any consecutiu, Salons Admiral reafirma el seu compromís d’ajudar als esportistes espanyols. Enguany a més, en la seva edició més solidària, totes les parts implicades (esportistes i organitzadors), aportaran fons per a ajudar a menjadors socials. Competirà en l’apartat de millor esportista femenina juntament a la judoka Sandra Sánchez i a la tiradora Fàtima Gálvez. Defensa el títol aconseguit en l’anterior edició.

Com els anys anteriors hi haurà 6 Categories de Premis els guanyadors dels quals s’elegiran a través d’un sistema de votació obert al públic d’entre els 3 candidats de cada categoria.

Les categories en aquest 2020 seran:

– Millor Esportista Femenina.

– Millor Esportista Masculí.

– Millor Esportista Femenina Jove. Per a menors de 25 anys.

– Millor Esportista Masculí Jove. Per a menors de 25 anys.

– Millor Esportista Paralímpic.

– Categoria Especial Esport i Salut.

Enguany, hi ha dos canvis respecte d’edicions anteriors. A causa de la falta de competicions en categories inferiors per la pandèmia, hem canviat la categoria Sub23 per la de millor esportista jove, per a menors de 25 anys. Han creat una categoria per a reconèixer a tots els professionals dels Serveis de Salut que tant han lluitat i ens han ajudat a tots en aquesta terrible situació que estem vivint pel COVID-19, i en la qual estan nominats 3 esportistes que estan en el TOP 10 Mundial i que alhora estan formant-se per al dia de demà ser mèdics, infermers … i ajudar també als altres.

Les votacions enguany seran del dia 1 al 20 de Desembre i el dia 21 de Desembre es publicaran els guanyadors de cadascuna de les sis categories. Enguany la Gala de Lliurament de Premis serà Digital per a complir amb tots els protocols i mesures de seguretat que es requereixen i se celebrarà al llarg del mes de Febrer de 2021.

Font: Premis Admiral

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.