La Fundació ‘la Caixa’ destinarà 5.000 euros al programa de salut bucodental que ha implementat en forma de prova pilot l’Ajuntament d’Amposta a través de Creu Roja. Aquests 5.000 euros se sumen als 6.000 euros que la institució municipal hi va destinar del pressupost del 2020.

El programa de salut bucodental va nàixer enguany amb la voluntat que persones vulnerables i amb pocs recursos puguin accedir a la salut bucodental. A hores d’ara s’està treballant amb quatre persones que, gràcies a aquests 11.000 euros, han pogut rebre l’atenció que necessitaven.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.