El partit entre la Unió Financera Handbol Base Oviedo i el Cafès Toscaf que anava a disputar-se aquest dissabte en el Poliesportiu de Vallobín s’ha ajornat. El conjunt visitant, que es troba afectat per la COVID-19, no va poder disputar les seves dues últimes confrontacions i havia sol·licitat no jugar aquest dissabte. Donada l’actual situació sanitària, des del club que entrena el tortosí Toni Malla, han donat totes les facilitats possibles al Cafès Toscaf per a ajornar el partit.

Després de rebre la comunicació de la Federació Espanyola, ja es treballa per a trobar una nova data per al partit d’acord amb el Comitè de Competició. La sintonia entre tots dos clubs és total i no existirà cap problema per a fixar un nou horari per al partit.

Després de la victòria de dissabte passat davant el líder fins aquell moment imbatut, el Gijón, els de Malla afrontaven aquest compromís amb la intenció de tornar a situar-se entre les dues primeres places que donen lloc a disputar la promoció d’ascens a final de temporada per optar a ascendir a la Divisió d’Honor Plata (categoria que està immediatament per sota de la lliga ASOBAL). Els asturians estan tercers classificats a un sol punt dels dos primers classificats, el Gijón i l’Ademar ‘B‘, que estan emparellats a dotze punts abans d’iniciar-se la propera jornada. Els cantàbrics visiten la pista del Balonmano Santoña (actual vuitè classificat amb 6 punts) mentre els lleonesos afronten un complicat desplaçament a la pista del quart classificat el Grup IMQ.