El Club Volei Roquetes afronta el tram més complicat de la temporada, amb respecte als rivals, però amb l’optimisme que els dona la gran ratxa de victòries que han encadenat en aquest inici de campionat. El Roquetes és líders després de set partits guanyats en jornades i han cedit només dos sets en contra, davant el Sant Martí (2-3).

El Volei Barberà i el Natació Sabadell, seran els propers esculls que el Volei Roquetes tindrà en el camí. En cas d’aconseguir dues victòries, l’objectiu de la promoció d’ascens, ara encara un somni, començaria a ser una realitat. Tot i el dolç  moment que travessen els del Baix Ebre, el tècnic roquetenc Benjamin Cuevas, encara segueix sent caut.  “Els dos partits que ens venen ara, marcaran el futur. Hem visionat les imatges del partit que van jugar aquest cap de setmana passat i tenen dos centrals molt potents, un d’ells estava al Barça la temporada passada, això vol dir que hi ha qualitat”, ha destacat Benjamin Cuevas, entrenador del CV Roquetes.

Pel que fa al proper partit contra el Barberà, dissabte a les 18:00 i en directe per Canal Terres de l’Ebre, ha explicat que “el servei serà important, molt important per a dificultar la seva sortida d’atac de primer temps per tres que és on tenen dos jugadors de molta envergadura i en molta capacitat i després el nostre bloqueig ha de funcionar molt bé tàcticament per a contrarestar el seu atac, si estem ben ordenats i els dificultem la sortida d’atac doncs les possibilitats sempre són més altes sinó te la jugues a la qualitat individual dels nostres jugadors per a resoldre la papereta”.

El Barberà arriba al partit amb els mateixos partits disputats que els del Baix Ebre i a sis punts de distància després d’haver perdut dos partits. El primer, contra el Club  Natació Sabadell, que els va guanyar en la jornada inaugural a domicili per 0 sets a 3. L’altre, a la pista del Volei Manresa (3-2) a la sisena jornada. Des de llavors, els del Vallès ho han guanyat tot: Davant l’Olot (2-3), el Balàfia (3-1), els Monjos (0-3), l’Aula (3-1) i (2-3) en la darrera jornada contra el Sant Martí.

Després d’aquesta prova de for, els de Roquetes, la propera vinent viatjaran a la pista de l’únic equip que fins al moment no ha cedit ni un sol set, el CN Sabadell. Els sabadellencs es desplacen aquesta setmana a la pista del Sant Martí. Un partit que estarà a punt d’acabar quan hagi de començar el del Roquetes.

Un partit que tornarà a ser retransmès, per segon cop consecutiu, per Canal Terres de l’Ebre, dissabte a partir de les 18 hores des del pavelló municipal de Roquetes. Tots els aficionats al Roquetes i al volei en general, podran tornar a gaudir en directe i per televisió.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.