El FC Barcelona femení de Lluís Cortés i el gandesà Rafel Navarro com a segon entrenador, ja coneix el seu primer rival per la Champions 2020/21, que serà el PSV alemany als setzens de final de la màxima competició internacional, la Champions League. El sorteig celebrat a la població suïssa de Nyon ha emparellat a les blaugranes amb l’actual virtual campió de la Vrouwen Erevidisie. Serà la primera vegada que les alemanyes accedeixen a disputar les eliminatòries d’aquesta competició. Els enfrontaments tindran lloc el 9 o 10 de desembre a la ciutat neerlandesa i la setmana següent, el 16 i 17, al Johan Cruyff de Barcelona si la pandèmia no ho evita.

L’entrador blaugrana Lluís Cortés ha valorat el nivell del PSV en declaracions als mitjans de club: “Sabem que el PSV és un dels equips amb millor joc ofensiu, és el màxim golejador de la lliga neerlandesa. Smits porta 12 gols. A més a més, tenen un bloc defensiu que ja coneixem; Van Veenendaal a la porteria, també Van den Berg a l’eix de la defensa”. Saber tot això és beneficiós pel Barça ja que hi havia l’opció que toqués un rival molt desconegut: “Del PSV tenim informació, podem preparar bé el partit i coneixem l’entrenador. És un equip que portem veient les últimes temporades i sabem del seu potencial”.

El sorteig deparava les següents eliminatòries:

St. Pölten – Zürich
Lanchkhuti – Rosengård
Göteborg – Manchester City
Sparta Praha – Glasgow City
Juventus – Olympique Lyonnais
Spartak Subotica – Wolfsburg
Fiorentina – Slavia Praha
Benfica – Chelsea
Pomurje – Fortuna Hjørring
Kharkiv – BIIK-Kazygurt
Vålerenga – Brøndby
Ajax – Bayern München
PSV Eindhoven – BARCELONA
Minsk – Lillestrøm
Górnik Łęczna – Paris Saint-Germain
Servette – Atlético Madrid

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.