El subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, ha lliurat el reconeixement Menina 2020 a l’Oficina d’Atenció a la Victima del Delicte de les Terres de l’Ebre, primera oficina en posar-se en marxa de manera formal després de l’aprovació de la Llei 5/2008 del dret de les dones a eradicar la violència masclista.

La Subdelegació de Govern a Tarragona participa en la setmana d’actes i activitats al voltant del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona. A l’igual que la Delegació de Govern a Catalunya i la resta d’subdelegacions, aquests dies es lliuren el reconeixement Meninas a organitzacions i persones compromeses amb l’eradicació de la violència masclista en les seves diferents manifestacions.

Aquest dimarts, el subdelegat de Govern a Tarragona ha lliurat aquesta distinció a Imma Reverter, cap de la secció de suport a l’execució penal dels serveis territorials de les Terres de l’Ebre del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Joan Sabaté ha reafirmat en el seu parlament el compromís de lluita contra aquesta terrible xacra de la societat destacant la col·laboració entre institucions al temps que ha felicitat a totes les persones que des de múltiples àmbits s’esforcen cada dia per atendre les víctimes.

Per la seva banda, Imma Reverter ha agraït, en nom de l’Oficina d’Atenció a la Víctima del Delicte de les Terres de l’Ebre, la distinció per tot el que significa i especialment per reconèixer el treball que es porta a terme en l’àmbit comarcal.

Les Terres de l’Ebre són un referent i pioneres en el Protocol per a l’abordatge de la violència masclista. Va ser el primer territori on es va posar en marxa de manera formal després de l’aprovació de la Llei 5/2008. L’oficina està operativa des 1996 i compta amb personal especialitzat en l’àmbit de la psicologia, dret, educació i treball social.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.