Els plans de desescalada en quatre trams previstos pel Govern de la Generalitat, que permeten a partir de dilluns la reobertura de la majoria de sectors amb restriccions, protagonitzen la portada de l’edició en paper del Setmanari L’EBRE, amb una gràfica d’elaboració pròpia sobre les limitacions. El periòdic hi dedica la secció de Primera Plana, complementant el guió de la desescalada amb una realitat hospitalària encara preocupant.

El segon tema de portada en importància és el nou Pla estatal de protecció del Delta, presentat a agents socials i que aposta per analitzar les opcions de mobilització de sediments dels pantans

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.