El filial del Barça del pivot tortosí Jaume Sorolla afronta aquest dissabte a partir de dos quarts d’una del migdia el partit davant un rival directe en la lluita per les places de promoció d’ascens, el tercer classificat l’Hestia Menorca.

Els menorquins van veure truncada la ratxa immaculada que portaven amb quatre victòries consecutives fins al partit de la setmana passada quan van caure davant del líder invicte de la categoria, el CB Prat (72-78). Compten amb dos punts menys que el conjunt blaugrana a falta d’un partit que recuperaran precísament el proper diumenge quan jugaran a Albacete davant el Ventero a partir de les 19.30 de la tarda.

Serà un partit clau per als dos equips per a no despenjar-se de la lluita pel lideratge del grup Est de la LEB Plata, que fins ara ocupa el conjunt pratenc, únic equip que ha guanyat els sis compromisos que ha disputat fins al moment.

Els dos equips compten amb una derrota fins ara després que els blaugrana caiguessen derrotats en el partit inaugural de la lliga davant el Gran Canària (85-86) i després han endacenat cinc victòries consecutives. Per contra, els de les Illes havien sumat quatre victòries seguides fins a creuar-se amb el líder aquesta setmana.

Un partit que es podrà seguir en directe a través del portal de la Federació Espanyola de Bàsquet (https://bit.ly/2KiAGGn) i que es disputarà al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb arbitratge de Jesús Marín i Andrea Alejo.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.