Després de no haver pogut disputar el seu partit de la setmana anterior a la pista de l’Associació Lleidatana, per casos de Covid-19 a l’equip de la Terra Ferma (com gairebé tota la jornada on van quedar suspesos tots els enfrontaments a excepció del Benidorm-Sant Vicenç), l’handbol Amposta-Lagrama afronta el partit d’aquest diumenge davant el Balonmano Castelló amb la intenció de sumar la segona victòria de forma consecutiva.

Tot i així, el partit representarà un dur test per a les jugadores de Mateu Castellà ja que les castellonenques són les actuals líders de la classificació (emparellades a dotze punts amb el Mataró), i només han perdut un partit -precísament contra les del Maresme (26-20)- aquesta temporada. Les valencianes, que van ascendir fa dos temporades a la categoria, són un dels principals favorits per optar a les places que donen lloc a disputar la promoció d’ascens (tenint en compte que la temporada passada ja van quedar en segon lloc a la temporada). Les de la Plana Alta acumulen cinc victòries de forma consecutiva.

No obstant les de la capital del Montsià, reforçades anímicament per la victòria de fa quinze dies davant el Benidorm (26-18) afronten aquest partit amb la intenció de sorprendre a les castellonenques i mirar d’aconseguir el segon triomf consecutiu per mirar de defugir les places de descens. S’aferren a la bona imatge que va donar el conjunt durant la segona part del partit en la qual van esborrar literalment al seu rival de la pista.

El partit arrancarà a les 12 del migdia i es disputarà a porta tancada per al públic, seguint les instruccions sanitàries. Xiularan els col·legiats catalans Albert Pérez i Daniel Toro. L’enfrontament podrà ser seguit per l’instagram del Club Handbol Amposta: @clubhandbolamposta

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.