La UE Rapitenca tindrà president nou la temporada vinent, i a partir del gener de 2021, la intenció de la junta actual és obrir un període per presentar candidatures. Hernan Subirats, president de la UE Rapitenca, no es presentarà a la reelecció i deixarà de ser president del conjunt rapitenc a partir del 30 de juny del 2021.

La intenció del club és ara obrir un procés de presentació de candidatures a partir del gener del pròxim any per què qui es presenti pugue començar a conèixer el funcionament del club i preparar el seu mandat. Xavi Reverté no ha amagat el seu interés. Per contra, qui si ha descartat, de moment, presentar-se a la presidència és Fernando Garcia.

El vicepresident actual, Rafa Cornet, està inentant trobar un possible candidat a president que encapcel·laria una candidatura continuista formada per directius actuals.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.