El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, ha alertat que estan augmentant les denúncies per incomplir el toc de queda i les restriccions de fer trobades d’un màxim de 6 persones al territori. “És un símptoma de relaxament que ens preocupa”, ha apuntat. El passat cap de setmana les policies van interposar 162 sancions, una trentena més que fa una setmana.

De les 162 denúncies que han posat els Mossos i les Policies Locals durant el cap de setmana, la majoria han estat per incomplir les restriccions de mobilitat, sobretot durant la nit, i per trobades i festes amb més de 6 persones i sense aplicar les mesures de seguretat sanitàries. Com ha apuntat el delegat del Govern a l’Ebre, en molts dels casos han estat els veïns qui han alertat la policia de festes il·legals de matinada.

“Hem notat un relaxament, traduït en més mobilitat, i traduït en més denúncies i continuem alertant a la gent que s’han de complir les mesures i respectar les limitacions de les trobades, que es poden fer en unes determinades condicions i en unes determinades hores, i a partir de les deu de la nit, sentint-ho molt, la gent ha d’estar a casa”, ha recordat Pallarés.

Autor: