El dret a somniar resta intacte. Després de sumar la sisena victòria en sis partits per a un Club Vòlei Roquetes que es va imposar en notòria superioritat davant l’Encamp d’Andorra que va cedir amb 1 hora i sis minuts tan sols, amb tres sets a zero.

Els de Benjamín Cuevas, malgrat les absències d’Aleix i Jorjo per molèsties que arrosseguen, van imposar el ritme des de l’inici i van mostrar-se infal·libles i van passar per sobre dels andorrans que només van poder resistir durant els primers punts del set i amb un quart de temps van resoldre la primera mànega (25-10). Tot i això, els del Principat que només feia una setmana que havien iniciat la temporada (van haver d’ajornar els tres primers partits per les restriccions que han patit a causa de la pandèmia del coronavirus i el quart per casos de Covid-19 del Manresa) es sobreposaven i plantaven cara al segon i tercer sets.

El segon es va decidir a favor dels roquetencs amb vint-i-quatre minuts, fruit del major encert dels roquetencs al tram final del set. Després d’una tímida reacció amb el 19 a 12, es situaven amb el 24 a 20. No obstant, els de Cuevas sentenciaven amb el 25 a 20 definitiu i donaven lloc a un tercer set molt equilibrat, on els detalls van acabar resolent el signe del partit. Arribava el partit amb el 23 a 23 a la recta final. Llavors una rematada contundent d’Albert Tarazaga situava el 24-23 que ficava el punt de partit en favor dels roquetencs. Els andorrans després d’una bona sacada i mala recepció van fallar en la seua rematada que es perdia directament fora i sentenciava el duel amb el definitiu 25 a 23, després de 26 minuts de joc.

Tot i la bona arrancada de temporada el tècnic roquetenc és prudent “portem un 25% de temporada que hem jugat. Per a pujar has de quedar primer o segon del teu grup i després entre sis equips es fa un play-off on tan sols en pugen dos. És una cosa bàrbara. Ja és bàrbar quedar entre els dos primers d’aquest grup on competim“, sentenciava. A més afegia que “Crec que la nostra tònica és anar setmana a setmana i allargar el positivisme de resultats el màxim possible i mentre tu ho allargues i els altres equips es van deixant punts pel camí millor que millor, però és molt aviat encara per a saber com es desenvoluparà la lliga“. “Previndre no ho podem previndreu, la il·lusió està, però preferim anar setmana a setmana i ser conscients de que la cosa és molt complicada“, afegia Cuevas en acabar el partit.

Retransmissió de rècord

Un partit que va ser retransmés en directe per Canal Terres de l’Ebre i que van seguir un total de 25.355 persones han seguit en les diferents reemissions que durant el diumenge vam emetre. El directe del dissabte a un quart abans de les sis de la tarda el van seguir més de 8.500 persones, i les tres reemissions de diumenge també han tingut una audiència molt important. També és important destacar que el temps de consum s’ha  situat entre els 30 minuts, en el directe, i en els 15 minuts.

El partit, que comptava amb la col∙laboració de diversos patrocinadors, cas de l’Ajuntament de Roquetes, es va retransmetre a iniciativa del Club de Vòlei, i també el cap de LA PRODUCTORA, Jordi Allepuz, natural de Roquetes. La realització va anar a càrrec del mateix Allepuz, amb Jesús Ferrando de càmera, i amb la locució del cap d’Esports de Canal Terres de l’Ebre, Andreu Miralles. Cal observar que és el primer cop que es fa una retransmissió en directe del vòlei, que d’aquesta manera s’ha donat a conèixer al públic ebrenc.

La pròxima jornada l’equip roquetenc es desplaçarà a les Illes Canàries, per jugar a les 18:00 hores a La Laguna, davant el Cisneros Alter al pavelló del col·legi d’aquest equip.