Després d’aconseguir la primera victòria de la temporada davant el Sant Adrià el passat cap de setmana, el Joventut de Badalona de l’ampostina Paula Curto afrontava el desplaçament a les Illes Balears a la pista de l’Andratx buscant el segon triomf consecutiu. Però tindrà que esperar una setmana més a arribar, ja que el partit que tenia que obrir la setena jornada de la Lliga 2 de bàsquet femení, s’ha ajornat a causa de casos de Covid-19.

Una jornada més que es veurà afectada per aquest motiu com ja va passar en l’inici del campionat. Les badalonines tenen ajornats els partits corresponents a la primera jornada a la pista del Sant Josep, la segona davant el Mataró i de la cinquena jornada a la pista del Lima-Horta Barcelona.

La resta de compromisos d’aquesta setena jornada, en principi, sí que es disputen en normalitat. Dissabte es disputen el Lima-Horta Barcelona davant el Sant Josep a partir de les 16 hores de la tarda; a les 17 hores el Segle XXI-Bàsket Almeda; a les 18.05 l’Advisoria Maresme-Geieg Unigirona B mentre diumenge la resta de compromisos a partir de les 12 del migdia el Sant Adrià-Stadium Casablanca; a les 12.15 el Moncayo-Viladecans. Tancarà la jornada l’enfrontament del líder, FC Barcelona, que rep la visita del Mataró.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.