L’Ajuntament de la Ràpita, a través de la Regidoria de Comerç, impulsa un projecte de millora d’accessibilitat adreçat a persones amb Trastorns de l’Espectre Autista (TEA) que té com a objectiu posar pictogrames en establiments comercials i espais públics del municipi que siguin fàcilment entenedores per a persones autistes.

La Ràpita treballa per adaptar la ciutat a tothom i mitjançant aquesta campanya pretén normalitzar els pictogrames i aconseguir que aquests formin part de la vida quotidiana de tots els ciutadans. La regidora de Comerç, Conxi Vizcarro, ha explicat que “volem que tots els rapitencs i rapitenques percebin els pictogrames com una cosa habitual a les seves vides, el nostre objectiu és aconseguir que tots els establiments del municipi, tant públics com privats, disposin d’aquest distintiu”.

Des de l’Ajuntament s’encoratja a tots els establiments a què formin part del projecte posant el pictograma corresponent a l’entrada d’accés. En cas de voler col·laborar, la participació és gratuïta i serà l’Ajuntament de la Ràpita qui farà arribar els pictogrames.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.