El Consell Comarcal del Baix Ebre ha convocat el Premi de Fotografia 2020 amb l’objectiu de reconèixer les fotografies més representatives de la comarca i que mostren les qualitats que fan del Baix Ebre una terra estimada i valorada per la seua gent. En aquesta edició, el Consell Comarcal ha obert la participació a totes les edats, mentre que fins ara el premi s’adreçava a majors de 65 anys.

Així s’estableixen dues categories de participació: Absoluta, per persones empadronades al Baix Ebre menors de 65 anys i Gent Gran, persones empadronades a la comarca majors de 65 anys. Pel que fa a la temàtica de la convocatòria és ‘Descobrir el Baix Ebre’, el jurat valorarà aquelles fotografies que posen en relleu tant els espais com les persones o la cultura de la comarca.

Pel que fa a la dotació econòmica del premi serà de 375 euros, que es distribuiran entre les dues categories. Quant al termini de presentació de fotografies és obert fins al 30 de novembre de 2020.

El Premi de Fotografia convocat pel Consell Comarcal del Baix Ebre és patrocinat per l’empresa Acciona. En la darrera edició, el Premi de Fotografia el va guanyar Julia Silva González amb el treball fotogràfic ‘La Verdor del Delta’ i el segon premi se’l va emportar Enric Comelles, amb l’obra ‘Les muscleres’.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.