Només una setmana després de guanyar la lliga de Corea de Sud, el Joenbuk s’ha proclamat campió de la Copa i ha fet història.  Després de guanyar a la final l’Ulsan, per un global de 3 a 2 en els partits d’anada i tornada, el conjunt on l’ampostí Isaac Arques és analista tècnic ha guanyat el doblet per primer cop.

Aquest mateix cap de setmana l’ampostí viatjarà cap a Qatar per afrontar un nou repte. Classificar-se per a la fase final de la Champions asiàtica. Isaac Arques, que abans d’arribar al Jeonbuk, ja s’havia proclamat campió de la lliga de Corea del Sud com a analista del Daegu FC, buscarà a partir del 22 de novembre, seguir forjant la seva història al país asiàtic.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.