La flixanca Aina Vega ha publicat el seu primer llibre titulat ‘Melodies de l’ànima’. L’obra és un recorregut musical a través de les estacions de l’any que pretén connectar filosofia, musicologia i la meteorologia en tres-centes dues pàgines.

Qui no ha estat tocat per l’emoció que desperta la música? Aquesta és la pregunta que Aina Vega planteja al lector per invitar-lo a llegir el llibre. La flixanca publica la seva primera obra després d’anys dedicats a nodrir-se de coneixements filosòfics i musicals. Assegura que ha fet un esforç de síntesi majúscul per tal de complir el seu principal objectiu: fer arribar la música a tots els públics.

I és que aquesta artista intel·lectual, com així la denomina el seu entorn més proper, planteja un viatge musical a través de les quatre estacions de l’any. Un recull de sentiments diversos, acompanyats d’una argumentació filosòfica i una peça musical.

Vega assegura que el llibre és fruit de tota una trajectòria dedicada a l’aprenentatge propi i familiar. És doctora en Filosofia de la Música i llicenciada en Humanitats. S’ha especialitzat en música i òpera contemporànies a més de dedicar-se al periodisme i a la gestió cultural.

Vídeo emès a Canal Terres de l’Ebre.

 

Autor: