Davant la concentració prevista per a aquest dimecres 11 de novembre a Tortosa, els convocants proposen als assistents que el color negre sigui predominant, expressant així el dol per la situació en què els governants estan deixant a la Cultura. També recorden que la concentració serà en silenci, tot mostrant de manera ben visible instruments musicals i eines de l’ofici.

La trobada s’iniciarà a les 10.30h a la plaça del Mercat de Tortosa (plaça de Barcelona). Un cop allí, els organitzadors distribuiran l’espai per tal de complir amb la normativa de seguretat i marcaran les pautes de l’acte, que culminarà amb la lectura d’un manifest. També es recorda l’obligatorietat de la mascareta i la no utilització de material compartit. Si hi ha pancartes o cartells han de ser d’ús individual.

Tot i que la convocatòria està dirigida a artistes, ensenyants i personal tècnic del món de la Cultura, també es preveu l’assistència d’alumnat, usuaris i persones d’altres sectors greument afectats per les retallades i prohibicions per la covid-19.

Centenars d’artistes i tècnics del sector cultural han omplit les xarxes socials expressant el suport, penjant una fotografia i anunciant la seua presència a la concentració. “Cultura és treball” i “Tots som Cultura” són els lemes compartits en aquesta convocatòria que uneix a la pràctica totalitat del sector a les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.