Això ja no és un miratge. Això ja va de veritat. El Club Volei Roquetes s’ha guanyat amb molt d’esforç el bitllet per somniar aquesta temporada. Sí que és molt aviat, sí que només ha fet que començar una lliga que serà estranya, molt estranya tenint en compte l’evolució de la pandèmia del Coronavirus. Però després de superar a domicili al Sant Martí la setmana passada (2-3) i aquest matí a la pista del ‘totpoderós’ Barça amb una victòria de prestigi i de forma contundent (0 sets a 3) fa com a mínim somniar.

Els de Benjamín Cuevas s’han imposat amb dos mànegues realment equilibrades i que han tingut la sort al seu favor al primer i al tercer set, que han resolt per parcials ajustat de 23 a 25 i 24 a 26. El segon set ha estat el més còmode dels tres que han disputat, caient de part visitant per un contundent 16 a 25. Han sumat cinc victòries en els cinc compromisos que han pogut disputar, i mantenen el frec a frec amb el Natació Sabadell, que també està invicte i es presenta com el seu rival més directe en la lluita per la primera posició.

En acabar el partit el tècnic roquetenc declarava que “Tot i imposar-nos de forma clara, hem tingut que esforçar-nos i rendir a un nivell que ha ratllat l’excel·lència tàctica. Sabíem del potencial del Barça, però la joventut els podia passar factura en moments claus com així ha sigut. Natros hem rendit a molt bon nivell, tot i que hem fet uns errors que els han permès entrar al partit. Quan ens hem ficat a jugar en normalitat i seriosament doncs la veritat és que hem tingut certes comoditats“. Al mateix temps Benjamín Cuevas ressaltava que “Ha estat una victòria important per 0 sets a 3, que ve a confirmar el bon moment pel qual travessem. Un triomf que em deixa molt satisfet de l’evolució i del rendiment de tota la plantilla, ja que veníem arrossegant molèsties aquesta setmana però que no s’han deixat notar al llarg del partit“.

Dissabte reben al pavelló municipal de Roquetes la visita de l’Encamp d’Andorra, que per fi ha pogut disputar el seu primer partit de lliga aquest cap de setmana. Ho ha fet caient per un set a tres davant el Sant Martí, tot i que la primera mànega la van resoldre al seu favor. Serà a partir de les sis de la tarda i on intentaran mantenir la ratxa que els ha dut al lideratge provisional del grup tercer de la 1a divisió nacional de voleibol.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.