L’Espanyol va perdre per 2-0 contra el Granadilla en un municipal La Palmera on hi va poder entrar públic. Després d’una primera part sense gols però en superioritat i ocasions per les locals on Prieto va ser la jugadora més incisiva en atac davant l’encert de la portera espanyolista Vani. Això li permetia a les catalanes disposar de dues ocasions al tram final de la primera meitat, la més clara a peus de Laura Fernández però la seua rematada es va perdre fora per molt poc. No va ser fins a la represa quan el conjunt insular va trobar el camí del gol.

A la represa el duel es va anivellar i es va obrir. Les periques van tenir ocasions per inaugurar el marcador sobretot a pilota aturada a càrrec de Maya. El fet de no aprofitar-les, va possibilitar que arribés el gol local després de molts intents. Natalia Ramos, en una jugada a pilota aturada al minut 63 va fer l’1 a 0. I 10 minuts després, al 73, Mari Jose va sentenciar el partit.

Diumenge, les blanc-i-blaves intentaran sobreposar-se a les dues derrotes consecutives que han encaixat, jugant a la ciutat esportiva Dani Jarque contra l’Athletic Club a partir d’un quart d’una del migdia, davant un dels conjunts capdavanters de la lliga Iberdrola.

Al Logronyo se li escapa la victòria al descompte

Un doblet de Jade no va ser suficient per que el Logronyo sumés la seva primera victòria.  Els gols del València abans del primer minut i en el temps de descompte van fer que el partit acabés en empat a 2. Ja als 17 segons, aquest gol de Carla, en la primera jugada del partit va trastocar els plans inicials de les locals.

Poc a poc les de La Rioja van agafar el timó del partit fins aconseguir remontar. A falta de 5 minuts per al descans, Jade va aprofitar una gran passada per encarar la portera visitant i situar l’1 a 1 al marcador.  I a la primera part, encara hi va haver temps per què Julia Aguado sola davant Pamela Tajonar, ja al 45, perdonés l’1 a 2.

A la repsessa, de nou la davantera guineana, va aprofitar una gran assistència de Julie Tavlo per fer el seu segon gol en la tarda i remontar el partit. Però quan semblava que els 3 punts es quedarien a Las Gaunas, va apareixer, Ellen Jansen ja en temps de descompte, per situar el 2 a 2 definitiu i deixar congelades a les logronyoses. Aquest cap de setmana el Logronyo tindrà una nova oportunitat al camp del Madrid Club de Futbol Femení en partit de la 6a jornada.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.