El FC Barcelona B afronta l’assalt al lideratge de la LEB Plata aquest dissabte a partir de les 18 hores de la tarda davant l’Ozono Global a la ciutat esportiva Joan Gamper.
L’equip de Mateo Rubio passa per un gran estat de forma. Després de perdre el primer partit davant el Gran Canaria, el filial blaugrana encadena tres victòries de forma consecutiva, contra el Benicarló, davant el Bàsquet Navarra i enfront el CBT la darrera setmana passada.Per contra, l’Ozono global encara no coneix la victòria i ha perdut els dos compromisos que ha disputat.

Jaume Sorolla, important al Barça B

Els barcelonistes són el millor segon atac de la lliga, a tan sols tres punts del Prat, i miraran d’aprofitar-ho. Gran part de culpa de la bona dinàmica del Barça, la té el pivot tortosí Jaume Sorolla, que ve de ser el jugador més valorat en la victòria del barça per 61-79 a Tarragona. El tortosí, també en confiança, ha anotat 36 punts en els 4 partits que ha jugat i és un dels jugadors que més minuts juga.
Un quart més tard a partir d’un quart de set de la tarda, arrancarà el duel entre el Prat i el Villarrobledo. El conjunt castellà-manxec aquesta temporada només ha pogut disputar un sol partit davant, i que va perdre per 65 a 70 contra el CBT.

D’altra banda, els del Prat, el millor atac de la lliga amb 341 punts, buscaran defensar el liderat que ara mateix ocupen després de 4 jornades, en les que no han perdut ni un sol partit.

El CBT, a reaccionar a Lleida

Després d’afrontar en aquest inici de temporada el seu Tourmalet particular, el CBT, arrenca els partís de la seva teòrica lliga contra el Pardinyes de Lleida, dissabte a les sis i cinc de la tarde.

Els de Berni Álvarez afronten aquest tram de competició reforçats per la bona imatge que van donar davant el Barça el passat cap de setmana i amb la recuperació d’un dels homes importants per a l’equip com és David Fernández. El capità es va lesionar en partit de pretemporada passat 26 de setembre quan va jugar el seu darrer partit en l’amistós contra el Valls.

El CBT, veurem si amb el tortosí Joan Sorolla a la convocatòria, buscarà començar la reacció per intentar entrar dins al grup de vuit equips que promocionen per pujar de categoria, i evitar així, el descens. El partit entre tarragonins i el Pardinyes, que ha perdut els 3 partits que ha jugat, es podrà veure en directe per Canal Terres de l’Ebre.

El Benicarló es vol retrobar amb la victòria a l’Hospitalet

El Benicarló buscarà retrobar-se amb la victòria a la pista de l’Hospitalet dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda. Els jugadors del tècnic tortosí Jordi Adell, després de caure contra l’Albacete Basket (69-87), han de recuperar la seva millor versió per intentar estar entre els vuit primers classificats. I es que els de Castelló només han guanyat partit dels quatre que han disputat, tot i que ja han jugat contra el Prat i el Barça que són els conjunts que lideren la taula.

Per aconseguir la victòria, els de Jordi Adell hauran d’evitar cometre els errors mateixos errors que en l’últim partit. Moltes pilotes perdudes, poc encert en atac i poca intensitat en els minuts inicials.
Per contra, l’Hospitalet, afectat per positius de Covid-19 només ha pogut disputar un partit, que va guanyar per 20 punts de diferència davant el FG la Roda d’Albacete.

 

 

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.