Un operatiu de recerca s’ha activat per localitzar una avioneta bimotor que es va enlairar aquest dimarts a la tarda des de l’aeroport d’Eivissa i tenia previst aterrar una hora després a l’aeròdrom de Reus.L’aparell, pilotat per dos socis de l’aeroclub de Reus, hauria pogut caure al mar en el trajecte.

Segons ha informat La Vanguardia, l’aparell va desaparèixer sobre les 18.45 hores davant les costes del Delta de l’Ebre. Een veure que l’aeronau no arribava a Reus, un helicòpter de Salvament Marítim es va activar en la recerca. A l’operatiu s’hi ha sumat l’Exèrcit de l’Aire i el Centre Coordinador de Salvament de Balears.

L’avió, un Piper Seneca amb matrícula EC-HCA, color groc, va sortir dimarts al matí des de l’aeroport de Reus a dos quarts de dotze amb rumb a Eivissa, recorrent 250 quilòmetres. Va aterrar a l’illa cap a les 12.30 i va romandre a terra fins a les 18.15 de la tarda, quan va tornar a enlairar-se per la pista 06 de tornada a Reus amb dos ocupants a bord.

Pocs minuts abans de les set de la tarda es va perdre tot contacte amb l’avió que havia d’haver arribat a Reus poc abans de les 19.30.

La recerca de l’aparell i els seus ocupants se centra entre la costa de les terres de l’Ebre i la del nord de la de Castelló.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.