El duel entre germans Sorolla a la lliga LEB haurà d’esperar. El germà petit, Joan, no va entrar en la convocatòria del CBT i no va poder veure’s cara a cara amb el seu germà gran Jaume, a les files del Barça B.

El partit entre CB Tarragona i Barça B, disputat al pavelló del Serrallo, no va tenir color. Els blaugranes van ser molt superiors i es van imposar per divuit punts de diferència, 61 a 79. Al marge d’un parcial inicial de 5-0 per als locals, el Barça va aprofitar la seva superioritat física per arribar al final del primer quart amb deu punts de renda, 16 a 26.

Quatre punts consecutius de Torres van tornar a posar als de Berni Álvarez dins al partit a l’inici del segons deu minuts de partit. Però va ser un miratge, i de nou, el Barça va passar com una piconadora per sobre els tarragonins i l’aventatge de 10 punts es va mantenir fins al descans amb el 35 – 45.

A la represa, el Barça B va tornar a pista molt endollat i a base de tirs des del perímetre va ampliar les distàncies per tancar la tercera mànega amb dotze punts d’avantatge, 46 a 58. Ja amb la victòria encaminada i les idees més clares sobre el parquet, els blaugranes no van baixar el ritme i la diferència es va ampliar fins els 18 punts finals amb el 61 a 79 definitiu.

Per part del conjunt blaugrana, el tortosí Jaume Sorolla va ser el millor del partit amb 16 punts de valoració. El germà gran dels Sorolla va ser el segon jugador amb més minuts (22) i va aconseguir 10 punts, el segon màxim anotador del seu equip només per darrera de Xabier Veraza, que en va fer 11.

Dissabte vinent el conjunt culer rebrà a la seva pista a l’Hozono Global a partir de les 18 hores de la tarda. I el CBT visitarà, també dissabte, la pista del Pardinyes a partir de les 18:05h de la tarde. El partit entre lleidatans i tarragonins es podrà veure en directe per Canal Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.