El Club d’Handbol Amposta ha publicat un comunicat oficial en que afirma que l’entrenador, Sasa Jovic, ha pres la decisió de desvincular-se dels equips sénior femení i cadet masculí. Jovic va fer saber la seua decisió ahir de tarde, després de perdre el partit contra el líder Joventut Mataró per 28-19 al pavelló Teresa Roca i Vallmajor. En el comunicat s’agraeix a l’entrenador sortint “la dedicació durant l’estança al nostre Club. També desitjar-li sort a la seva carrera com entrenador, que de bon segur tindrà oportunitats”.

Sasa Jovic, ha penjat un escrit al seu perfil de Twitter fent referència a la seua decisió. “Un ha de tenir principis i dignitat. Pot perdre els partits, però aquests valors mai, i quan arribes al punt que aquests valors trontollen i no està en les teves mans salvar-los, perquè hi ha milers de factors que no pots controlar, el millor que pot fer-ne un és anar-se’n. I així ho he decidit, me’n vaig. Volia canviar les coses i estava convençut que estàvem en el camí correcte, però he vist que no, i l’única decisió que puc prendre és dimitir com a entrenador del Club Handbol Amposta”.

El tècnic croat va arribar a l’Handbol Amposta la temporada 2019/20 per substituir a Mateu Castellà, que havia decidit descansar la temporada per motius personals. Enguany havia iniciat la seua segona campanya al club ampostí. Anteriorment, Sasa Jovic va passar per la base i el primer equip del Vinaròs i va estar els últims cinc anys a l’Handbol Perelló, on va realitzar un magnífic treball amb ascens inclòs a la Lliga Catalana.

De moment, els tècnics del club es faran càrrec de les sessions d’entrenament, tot i Javier Simón, president del club, ha indicat que han començat les gestions per comptar amb un nou entrenador abans de la disputa del pròxim partit, on rebran el dissabte al BM Benidorm. Actualment, l’equip ampostí ocupa la dotzena posició del grup C de la Divisió d’Honor de Plata, amb cinc derrotes i una victòria.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.