El Consell Comarcal del Baix Ebre ha cedit al Centre d’Atenció Primària (CAP) de Deltebre un espai d’EbreTerra per a la campanya de vacunació de la grip, impulsada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, i la consellera comarcal de Serveis Socials i responsable d’EbreTerra, Laura Fabra, ha visitat l’espai cedit, on es duen a terme les vacunacions en horari de deu del matí a dues del migdia, fins al 30 de novembre.

Concretament, la campanya de vacunació es fa a la primera planta de les instal·lacions d’EbreTerra, en un espai que s’ha posat a disposició dels professionals de la salut per facilitar la campanya de vacunació antigripal en l’actual situació de pandèmia. “Com a administració hem de posar totes les facilitats possibles perquè la ciutadania sigui atesa en les millors condicions”, ha explicat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Per tal de vacunar-se de la grip, la ciutadania ha de posar-se en contacte prèviament amb el CAP de Deltebre i demanar hora.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.