El conjunt senienc va aconseguir debutar finalment a la lliga i va sumar la primera victòria del campionat que el situa entre els capdavanters del grup, després d’imposar-se amb solvència al Futbolpax Tarragona (8-4).

Dos gols de la Sénia en el mateix minut van trencar la igualat de la primera part i es va arribar al descans amb un 3-1 favorable als del Montsià. A la represa, els tarragonins van pressionar durant els primers minuts, però la Sénia es va treure la pressió de sobre i  va encarrilar el partit amb quatre gols seguits. Amb els del Montsià ja relaxats, el Futbolpax va maquillar el resultat fins el 8-4 definitiu.

La setmana vinent la Sénia s’ha vist obligat a ajornar de nou, el seu partit contra l’Encamp d’Andorra per la situació sanitària al principat. Malgrat tot, diumenge els seniencs recuperaran el partit de la segona jornada que els havia d’enfrontar al Torredembarra.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.