L’ampollera Laia Ballesté s’ha classificat amb el seu equip, el EDF Logroño de la Primera Iberdrola, per a disputar a Màlaga la final de la Copa de la Reina de futbol femení. L’equip de jugadora formada al CF Ampolla va guanyar aquest dimecres a la tanda de penals a l’Athletic Club i s’ha classificat per a la final en què s’enfrontarà al guanyador del Barça-Sevilla que es juga avui.

El CF Ampolla, a través de les xarxes socials, ha manifestat a la jugadora que “és un orgull per a nosaltres que t’hagis format al nostre planter”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.