Agents de la Guàrdia Municipal de l’Aldea han frustrat el robatori de 150 quilos de garrofes d’una finca del camí del Ranxero i han identificat les tres persones de nacionaliat espanyola que pretenien endur-se’ls. Els lladres ja tenien preparats els diversos sacs de garrofes per carregar-les en un vehicle. El bon preu que enguany es paguen les garrofes n’ha incrementat els robatoris als camps. Al mateix municipi, el 5 de setembre, es va evitar un altre robatori de 300 quilos de garrofes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.