La Guàrdia Civil de Tortosa ha pres declaració en qualitat d’investigat a un veí de l’Aldea per la comissió d’un presumpte delicte de maltractament animal. Aquesta persona tenia un gos a l’interior d’una gossera individual dins d’una finca de la seva propietat que probablement va morir d’inanició.

Els fets es remunten al cap de setmana passat quan una patrulla de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil, alertada per veïns, va localitzar en una gossera individual un gos de raça pastor alemany, lligat amb una cadena, que no responia a la crida dels agents. L’animal jeia cadàver entre els seus excrements.

Un cop practicades les primeres actuacions, es va procedir a l’embossament del cadàver de l’animal, a l’objecte de verificar mitjançant necròpsia la causa de la mort, i es va citar el propietari en dependències policials a l’objecte de declarar com investigat, per la comissió d’un suposat delicte de maltractament animal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.