El brot de Padesa ja acumula 318 positius, dels quals 246 són treballadors i 72 són contactes estrets. Els casos s’han detectat per mostres ordinàries (86 casos), cribratge a treballadors (160 casos) i contactes estrets (72 casos). La majoria es concentren a Tortosa, Amposta i Roquetes on el Procicat va activar dimarts mesures especials. En aquestes xifres no s’inclouen les proves que dilluns i dimarts es van fer als treballadors que havien donat negatiu en el cribratge anterior. Salut espera tenir tots els resultats. Aquests empleats no aniran a treballar fins que no tinguin un resultat negatiu ni els seus fills aniran a l’escola. Segons Salut, a l’Ebre hi ha 11 brots actius dels 71 que s’han declarat fins ara amb un total de 290 casos.

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre i el Servei de vigilància epidemiològica mantenen reunions amb l’empresa per tal de prendre diferents mesures i fer seguiment setmanal de l’estat de la situació. Fins ara s’han incorporat treballadors de la Creu Roja per fer tasques de mediadors socials i informar els treballadors sobre les mesures de protecció i control a prendre.

Dilluns i dimarts es van tornar a fer PCR a 367 treballadors que havien tingut un resultat negatiu de covid-19 en el cribratge anterior a la planta de Padesa de Roquetes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.