El Departament d’Agricultura i la Direcció General de Joventut programen dues sessions per ampliar la xarxa de contactes professionals per a generar oportunitat de negoci i treball a les Terres de l’Ebre, mitjançant el programa Odisseu. En concret, el proper 17 d’octubre la primera jornada del Networking Odisseu: Connecta el teu Talent, serà a La Sènia, a partir de les 11.00 hores, amb l’objectiu de connectar a persones amb perfils elevats i les empreses del territori.

Així les persones entre 18 i 40 anys interessades a establir-se professionalment al territori, o que ja hi visquin, poden participar-hi fent la preinscripció a l’enllaç https://bit.ly/30nDHdK, on presentar la seva candidatura i poder formar part del procés de selecció. Al mateix temps, les empreses que tinguin necessitats de contractació de perfils superiors, poden registrar-se mitjançant aquest enllaç https://bit.ly/36u6ilc.

Inicialment, la jornada serà en format presencial, garantint totes les mesures de seguretat i d’higiene. Per aquest motiu, caldrà acceptar un document de consentiment que s’haurà de portar signar el dia de la jornada. En el cas que la situació sanitària no ho permetés, s’informarà a les persones i s’habilitarà una plataforma on-line per al mateix dia i hora.

A més d’aquesta primera sessió a La Sénia, també s’ha programat un altre Networking Odisseu Connecta el teu talent el 28 de novembre a Amposta, i durant el 2021 també a d’altres poblacions de les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.