Canal Terres de l’Ebre emetrà en directe l’assemblea informativa que ha convocat la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) aquest dissabte 3 d’octubre a les 20 hores, a l’auditori Felip Pedrell de Tortosa.  L’assemblea íntegra es tornarà a emetre en diferit a les 00, 7.00 i 16.00 hores de diumenge.

En aquesta assemblea informativa s’abordaran els diversos projectes de nous transvasament que amenacen el riu Ebre. En concret, el transvasament a Cantàbria, l’expansió del minitransvasament del Consorci d’Aigües de Tarragona a municipis de la Conca de Barberà o el transvasament del riu Siurana a la riera de Riudecanyes.

L’assemblea informativa també té previst tractar la fragilitat mediambiental del delta de l’Ebre, especialment l’istme del Trabucador.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.