Les regidories d’Educació i de Drets Socials i Ciutadania de l’Ajuntament d’Amposta han creat la Taula socioeducativa d’Amposta, que s’ha constituït aquest dimecres. L’objectiu d’aquesta nova iniciativa és impulsar un espai de debat entre tots els agents que directament o indirecta incideixen, des d’una vessant socioeducativa àmplia, en la vida diària dels  infants i adolescents i les seves famílies per fomentar les relacions de confiança i treball conjunt per poder donar respostes col·lectives a les necessitats i reptes.

Fins a 74 persones entre tècnics de salut, d’ensenyament i centres educatius, de serveis socials, i d’entitats socials i culturals, a més de tècnics del propi ajuntament, han assistit a la primera jornada de treball que ha servit per presentar  també el Pla d’Infància i Adolescència de la ciutat que tot just està en fase de diagnosi a través d’un procés participatiu impulsat des de la regidoria d’Educació, i que se suma al Pla Local de Joventut, ja en fase de desenvolupament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.