El programa El Mirador, que Canal Terres de l’Ebre ha ofert en divendres les dos últimes setmanes, està consolidant una audiència de 10.000 telespectadors (9.976 el divendres dia 18, i 9.789 aquest divendres dia 25), la qual cosa el situa com un dels programes més vistos de la cadena, pel darrera de l’informatiu L’Ebre Notícies, que continua marcant la punta més alta de l’audiència diària entre les 20.30 i les 21 hores., i al mateix nivell que el magazine L’Estret de Magallanes que de dilluns a dijous supera en alguna edició els deu mil telespectadors.

La gran novetat del programa El Mirador, que com els anteriors està pensat per a que sigue un rigorós directe nocturn (prime time), és que està experimentant una fidelització de temps de consum de televisió, una xifra molt volàtil al sector davant la gran diversitat d’oferta entre la TDT (més de 50 cadenes) i les plataformes.

El programa d’aquest passat divendres va aconseguir que les persones que miraven El Mirador s’hi estessen 46 minuts de mitjana, un quart d’hora més que la setmana anterior. Val a dir que l’audiència total del programa, sumant les 5 reemissions que s’ofereixen durant el cap de setmana, va arribar la setmana passada a la xifra de 39.679 persones.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.