Amposta ha reobert el Centre de Dia de la Residència de Gent Gran, però ho ha fet amb un total de 36 usuaris, dels 58 que té habitualment. La resta, mentre es busquen més espais per poder garantir les distàncies, es quedaran a casa i se’ls donarà suport a domicili entre el Centre de Dia i l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Amposta.

La tornada a l’activitat es fa després de la reducció del risc de contagi i l’autorització donada pel departament de Salut, qui ha fixat els protocols de seguretat. Així, els usuàries hauran de garantir una distància de 1,5 metres i les activitats grupals han de ser grups estables, tant per a usuaris com professionals. Aquests darrers, quan prestin serveis amb contacte físic directe, han de portar mascaretes FFP2, davantal, guants i pantalla facial.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.