L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha adjudicat la redacció del projecte constructiu de la depuradora de Tivissa, a la comarca de la Ribera d’Ebre. Amb un pressupost superior als 114.200 euros, es disposarà d’un termini de 7 mesos –un cop se signi el contracte- per a definir quina és la millor solució per garantir el sanejament d’aquest municipi.

En aquest sentit, el projecte haurà de preveure diverses alternatives pel que fa a la ubicació de la depuradora, les estacions de bombament i els col·lectors en alta, amb l’objectiu de garantir les necessitats de sanejament actuals i futures. En la redacció del projecte s’implantarà la metodologia de Modelatge d’informació de la construcció (Building Information Modelling, BIM).

Actualment, Tivissa té una població superior als 1.600 habitants, segons dades de l’Idescat, i no disposa d’estació depuradora.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.