El Departament de Territori i Sostenibilitat, atenent la petició sorgida en el marc de la Taula de Mobilitat de les Terres de l’Ebre, millora l’accessibilitat en bus (L-1553) a l’Escola Agrària de Gandesa.

Es tracta d’una nova anada i tornada en transport públic interurbà de carretera, de manera coordinada amb els horaris d’entrada de l’escola per tal que els alumnes de Móra d’Ebre puguin arribar a l’Escola Agrària de Gandesa.

La primera expedició possibilita l’arribada a l’Escola ja que arriba a Gandesa a les 9.05h, i la tornada a les 9.30h permet l’enllaç amb l’expedició que ve de Pinell de Brai i que arriba a Gandesa a les 9.20h.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.