Canal Terres de l’Ebre emetrà en directe aques dilluns, 7 de setembre, a partir de les 12 del migdia, un programa especial de Minut 91 que abordarà la problemàtica amb què els clubs de futbol de les Terres de l’Ebre aborden l’inici de la competició oficial a causa de la pandèmia del coronavirus.

En aquest programa especial, conduït per Michel Viñas, hi participaran Marià Curto (Tortosa), César Roig (Santa Bàrbara), Josep Bertomeu (Camarles) i Andreu Cano (Olímpic), i es coneixeran els clubs que no tenen previst començar la lliga pels riscos que comporta, i els que ja estan entrenant i volen iniciar la competició.

Canal Terres de l’Ebre reemetrà el programa el mateix dilluns a les 16.30, 21.30 i 23.30 hores.

Especial Minut 91 // Dilluns a les 12h

📺 #ENDIRECTE Aquest dilluns a les 12h programa especial del #Minut91 per parlar de la problemàtica sobre l’inici de competició de futbol a les Terres de l’Ebre a causa del coronavirus.⚽ Michel viñas condueix el debat més polèmic on coneixerem els clubs que no tenen previst començar la lliga pels riscos que comporta, i els que ja estan entrenant i volen iniciar la competició.⚽ Amb el següents convidats: Marià Curto (Tortosa), César Roig (Santa Bàrbara), Josep Bertomeu (Camarles) i Andreu Cano (Olímpic). 🕖 Dilluns a les 12h // (R.) 16.30h – 21.30h – 23.30h

Posted by Canal Terres de l'Ebre on Friday, September 4, 2020

 

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.