Una nova millora al sistema d’Aigües de Tortosa analitzarà el clor de forma contínua per tota la xarxa del municipi. Al setembre s’instal·laran analitzadors de clor amb unes sondes a les entrades de cada sector per obtenir informació en temps real i poder fer, així, l’aigua més consumible per al seu consum.

Esta millora arriba després de la que es va anunciar fa poques setmanes en relació amb la pandèmia actual. Aigües de Tortosa va presentar un sistema de detecció de traces de Covid-19 a les aigües residuals Tortosa i els seus pobles.

Una eina més d’anàlisi d’aigües residuals amb una valoració molt positiva, ja que es prenen mostres puntuals i en continu, durant 24 hores, i en menys de 48 hores tenen els resultats que comuniquen al Departament de Salut.

 

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.