L’Ajuntament de Móra d’Ebre impulsa l’aplicació mòbil lacompra. Es tracta d’una plataforma gratuïta que permet realitzar comandes en línia als comerços de proximitat, així com als restaurants i productors locals.

Amb lacompra, directament des del mòbil els comerços disposen d’un aparador a internet on ubicar els seus productes i posar-los a disposició dels usuaris de forma immediata. Per altra banda, els usuaris, poden gestionar les seves comandes i escollir entre entrega a domicili o recollida a botiga. En aquest sentit, l’Ajuntament ha arribat a un acord amb una empresa de missatgeria local que ofereix el transport a les tres comarques (Ribera d’Ebre, Terra Alta i Priorat) a unes tarifes molt competitives. El pagament es fa directament al comerciant a través de l’aplicació.

El regidor de comerç, Rubén Biarnés ha valorat molt positivament l’arrancada d’aquesta campanya ja que “pràcticament un de cada quatre comerços de Móra d’Ebre s’ha integrat, en major o menor mesura, en l’aplicació i això ens fa estar segurs que una feina iniciada abans de la Covid-19 anava en el camí correcte”.

L’aplicació està disponible tant per dispositius Apple com Android i es pot descarregar a lacompra.com

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.