La regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Aldea, impulsa una agenda d’activitats alternativa a les Festes Majors sota el nom “Estiuet l’Aldea 2020” amb l’objectiu de promoure actes que s’adaptin als protocols de prevenció de la COVID-19, però que aportin ambient als carrers i a les terrasses dels comerços locals del poble. L’agenda contempla actuacions itinerants, tan de música com d’espectacle de circ o teatre; autocinema, sessions de DJ’S locals a través de la ràdio municipal o una mascletada entre altres. Les activitats es duran a terme entre el divendres 14 i el divendres 21 d’agost.

Des de l’Ajuntament adverteixen que l’agenda d’activitats es pot acabar modificant o suspenent en funció de l’evolució de la pandèmia, i insistixen en la necessitat de mantenir la higiene de
mans, portar la mascareta i mantenir la distància social.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.