El director del Parc Natural del Delta de l’Ebre, Francesc Vidal, i el coordinador del Museu de Ciències Naturals de Granollers, Carles Flaquer, presentaran aquest dimarts el llibre El poblament de quiròpters del delta de l’Ebre de forma telemàtica a través de la plataforma Teams a les 11.00 h.  Els quiròpters o ratpenats són els únics mamífers voladors que existeixen i habiten la Terra.

El treball forma part de la Col·lecció tècnica del Parc Natural del Delta de l’Ebre, un seguit de publicacions endegades el 2007 per sintetitzar el coneixement tècnic i científic adquirit en els darrers temps en àrees temàtiques concretes.

En aquest cas, el llibre és fruit de més de 20 anys de col·laboració entre el Museu de Ciències Naturals de Granollers i el Parc Natural del Delta de l’Ebre. Té un format tècnic però molt visual, i és entenedor, pràctic i accessible per a qualsevol persona que estigui interessada en construir una caixa refugi o en conèixer la biologia d’aquest grup animal. El volum dedicat als quiròpters s’ha publicat en format paper i digital, que es pot descarregar gratuïtament.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.