Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest migdia a una dona ferida a la cama al camí de Sant Carles de la Ràpita a la Foradada, a l’alçada de la font del Burgar. La dona està estabilitzada i l’han evacuat amb un helicòpter a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. En el rescat han participat dos dotacions del Grup Actuacions Especials i dels Mitjans Aeris dels Bombers i del Sistema d’Emergències Mèdiques.
https://twitter.com/bomberscat/status/1291370437692338176

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.