L’entrenador deltebrenc Rafa Flores formarà part del cos tècnic de la Real Federació Española d’Atletisme.

Després del èxits aconseguits l’any passat per la selecció espanyola de trail als mundials de Portugal i l’Argentina, en els que l’entrenador ebrenc realitzava tasques de col·laborador, la Federació fa un pas més i aposta per Flores com assessor i mà dreta del màxim responsable del sector de trail Juan Carlos Granados.

Per al deltebrenc suposa un pas més en aquesta trajectòria esportiva com a tècnic i el consolida com un dels tècnics referents a nivell mundial.

Recordem que Flores és actualment el màxim responsable del sector de trail de la Federació Catalana d’Atletisme així com el tècnic del nucli d’entrenament de trail del CAR de Sant Cugat.

Algunes de les tasques que desenvoluparà Flores en aquesta nova etapa seran:

  • Elaboració i informes de seguiment d’atletes destacats i en projecció que puguin formar part del nucli de trail
  • Elaboració dels informes de seguiment i recolzament als entrenadors
  • Elaboració d’informes de les competicions d’índole nacional i internacional.
  • Elaboració i execució de tests i controls tècnics

El contracte entre les dos parts es va signar fa uns pocs dies.

Per al deltebrenc és una oportunitat que arriba després de molts anys de treball per l’esport. Recordem que Flores porta més de 25 anys dedicats al món de l’entrenament, durant aquest temps ha estat coordinador i tècnic del Club Atletisme Ascó Ribera d’Ebre i del Club Atletisme Terres de l’Ebre.

En aquella etapa fou entrenador de atletes com Íngrid Pino, Llorenç Sales, Judit Sánchez, entre d’altres.

Actualment, immers en el món del trail, podem destacar atletes de nivell internacional com: Ragna Debats, Pere Aurell, Andreu Simon, Eli Gordon o Íngrid Ruiz.

El propi tècnic deltebrenc es mostra satisfet i il·lusionat en aquesta nova etapa: “Per a mi l’experiència viscuda en les competicions internacionals de la temporada passada va ser una experiència brutal. Ara, poder formar part del cos tècnic de la RFEA, és un somni fet realitat”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.