L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha tancat aquest dijous les dependències de l’edifici consistorial després que un treballador ha donat positiu de coronavirus. Al llarg del dia d’avui es procedirà a la desinfecció de l’ajuntament i es preveu que aquest divendres es pugui tornar a obrir al públic amb el personal que es troba de vacances.

El Departament de Salut de la Generalitat va confirmar aquest dimecres que aquest treballador de l’Ajuntament havia donat positiu de covid-19, el primer cas que es registra a Santa Bàrbara aquest mes de juliol. La persona contagiada es troba en aïllament domiciliari i no presenta símptomes, segons que ha informat l’Ajuntament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.