L’Ajuntament de Tortosa ha enllestit les obres d’urbanització al carrer Jurista Miralles. Les tasques han permès completar la zona de vianants al centre històric de la ciutat, i més concretament a tot l’entorn de l’edifici dels Reials Col·legis, la biblioteca Marcel·lí Domingo i els edificis judicials. L’arranjament d’aquest tram ha situat tot el carrer a un sol nivell, d’accés prioritari per a les persones, i ha permès eliminar les barreres arquitectòniques que existien en aquest punt. A la vegada, l’actuació s’ha completat amb la instal·lació de nou enllumenat amb tecnologia LED, que reforça l’existent fins ara.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.