En el marc de la celebració del Dia de la Justícia Gratuïta i Torn d’Ofici, el Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa han homenatjat el col·legiat Cándido Jornet Forner, pels més de 40 anys al servei de la justícia gratuïta.

L’acte ha tingut lloc a la seu col·legial on també s’ha llegit un manifest en defensa de la justícia gratuïta com a “principal garantia per universalitzar la tutela judicial efectiva”.

Els advocats i advocades consideren que és “imprescindible dignificar la funció del Torn d’Ofici en defensa dels més desfavorits i reivindicar una retribució digna i puntual”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.