L’Ajunament de Tortosa ha iniciat aquest dimecres al matí els treballs d’arranjament del ferm del passeig de les Bicicletes, situat al parc municipal Teodor González. Les obres consisteixen en l’anivellament de l’espai, que presentava clots provocats pel pas de vehicles i la pluja. Posteriorment, l’esplanació es completarà amb la impermeabilització del terreny mitjançant un doble
tractament de superfície que permetrà reforçar-ne l’estabilitat i perllongarà la conservació de la superfície.

Els treballs es duran a terme entre aquesta setmana i la que ve, i mentre duren les obres no es podrà utilitzar aquest espai com a aparcament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.