Un total de 676 estudiants de les Terres de l’Ebre han començat aquest dimarts les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), en una convocatòria marcada per la covid-19. Es tracta de la més nombrosa de la història, amb 108 alumnes més que l’any passat (un 19 per cent més), en part relacionat amb l’increment d’aprovats a batxillerat.

A les Terres de l’Ebre, les Proves d’Accés a la Universitat es fan al Campus Terres de l’Ebre de la URV, i als instituts Ramon Berenguer IV, a Amposta; Cristòfol Despuig i Dertosa, de Tortosa; i com a novetat enguany a l’Institut Julio Antonio, de Móra d’Ebre

El primer que han hagut de fer els estudiants és posar-se gel hidroalcohòlic i amb la mascareta posada han accedit en grups a les aules on han començat amb l’examen de Llengua castellana i literatura. Les proves s’allargaran fins al divendres.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.