De l’11 de juliol al 8 d’agost, el Consell Comarcal del Montsià posa en marxa ‘Construïm la convivència’, una exposició itinerant que recorrerà els municipis de la comarca del Montsià per promoure la cohesió social.

L’exposició interactiva estarà dinamitzada per un grup impulsor del procés de coneixement compartit per la millora de la convivència i la cohesió social a la comarca del Montsià, format pel grup de dinamitzadores cíviques de la institució comarcal, tècniques d’acollida i membres de l’associació ACISI.

L’exposició està oberta a tothom qui vulgui apropar-se a compartir les seves impressions i opinions sobre la convivència, amb l’objectiu de generar un coneixement sobre l’estat de la convivència i la cohesió social als nostres municipis.

El Consell Comarcal del Montsià aposta per posar en relleu la convivència, ja que es tracta d’un valor essencial de tota societat plural i democràtica. El president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig ha remarcat que “aquest projecte serveix per recordar-nos que una societat diversa és una societat rica i que la cohesió social és un element clau a l’hora de conviure entre tots i totes als nostres municipis”.

El Montsià és una comarca molt diversa que compta amb ciutadans de més de 92 nacionalitats diferents, cada dia els veïns i veïnes de tota la vida comparteixen espais, amb veïns i veïnes d’elecció, de tal forma que els espais de cooperació i de treball col·lectiu són proclius a l’hora de crear i reforçar els llaços de convivència.

L’exposició estarà present als següents municipis:

Sant Carles de la Ràpita
Dissabte 11 de juliol, de 10h a 12h. Mercat setmanal

Godall
Diumenge 12 de juliol, de 10h a 13h. Mercat setmanal

Masdenverge
Dimarts 14 de juliol, de 17h a 20h. Complex piscina

Sant Jaume d’Enveja
Divendres 17 de juliol, de 10h a 13h. Mercat setmanal

Santa Bàrbara
Dissabte 18 de juliol, de 10h a 13h. Mercat setmanal

Freginals
Dijous 23 de juliol, de 17h a 20h. Piscina municipal

Ulldecona
Divendres 24 de juliol, de 10h a 13h. Mercat setmanal

Alcanar
Dijous 30 de juliol, de 10h a 13h. Mercat setmanal

Mas de Barberans
Divendres 31 de juliol, de 10h a 13h. Mercat setmanal

La Sénia
Dissabte 1 d’agost, de 10h a 13h. Mercat setmanal

La Galera
Dissabte 8 d’agost, de 10h a 13h. Mercat setmanal

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.